Valverde (Athletic): «La UD Alzira té molt que guanyar i res a perdre»

0
371

L’entrenador de l’Atletic de Bilbao, Ernesto Valverde, ha manifestat en conèixer el rival en la Copa del Rei que «l’Alzira té molt que guanyar i res a perdre».

Per a l’ex tècnic d’equips com el València i el Barcelona esta eliminatòria a un únic partit «és un cara o creu en el sentit que desconeixem el que anem a trobar-nos, però segur que el rival jugarà amb intensitat i voldrà passar l’eliminatòria».

Valverde ha manfiestat que el primer que farà és «recabar informació i vore algún partit de l’Alzira per saber com juga». I S’ha mostrat molt respectuós amb el conjunt blaugrana «hem de valorar el rival, no podem cometre cap errada perquè és evident que la Copa genera molta il.lusió a Bilbao«, però ha repetit «el contrari té molt que guanyar i poc a perdre».

Reconeix que «serà un partit complicat perquè ells juguen amb el seu públic, nosaltres ens tenim que mentalitzar bé i preparar-nos, savent que és un partit definitiu». Ara bé si coneix que la UD Alzira, complirà els 100 anys en novembre «juga en un camp de gespa natural».