L’Athletic Club de Bilbao rival de la UD Alzira en la Copa del Rei

0
468

El president de la UD Alzira, Juan A. Sanjuán s’ha mostrat «eufòric» només conèixer el rival de la Copa del Rei del conjunt blaugrana que serà l’històric Athlètic Club de Bilbao en partit que es disputarà al Suñer Picó el dia 11 o 12 de novembre.

El conjunt vasc disputà un amistòs amb Bielsa a la banqueta un 20 de juliol de

Els lleons de San Mamés ja ompliren el Suñer Picó l’any 2011

fa 11 anys també al Suñer Picó que va atraure a nombrosos aficionats del conjunt roig i blanc de tota la Comunitat Valenciana.

Sanjuán reconeixia a Riberaexpress que «he patit més en sorteig que en una partit de l’Alzira, perquè ja quedaven pocs rivals de primer nivell«. El màxime dirigent blaugrana volia un dels quatre equips de mès nivell com l’At de Madrid, Villarreal, Real Societat o el propi Athletic que a la postre ha sigut el rival d’esta primera eliminatòria de copa.

A més la directiva local considera que la visita dels lleons de Valverde «suposarà un gran respir per a l’economia, donat que vindran centenars de seguidors de la quarta província vasca que es troba en els voltants de Benidorm». A més este important encontre «ens ficarà en el primer nivell del panorama futbolístic nacional tot just l’any i el mes del centenari del club».

Serà la tercera vegada, que de forma oficial, s’enfronta l’Alzira a un equip de la 1ª divisió; en les anteriors eliminatòries de la Copa va jugar contra l’Hèrcules i el Málaga, sent eliminat en els dos casos.