La reganyà torna ser la ser la reina de la Fira d’Alzira amb 1.200 exemplars

0
405
Membres del Gremi de Forners d’Alzira amb una representant d’IDEA

La reganyà és una variant autòctona d’Alzira de la tradicionalo mona que s’elabora com les clàssiques; farina, ous, sucre, oli i rent, però a la que s’afegix la carabassa.

L’Ajuntament, a través d’IDEA la promociona des de fa varios anys i va ser en la Fira Comercial de 2016 quan junt al Gremi de Forners llançaren una campanya de promoció en esta mostra, per fer popular aquest dolç.

La haima del gremi l’ha tornat a donar a tastar enguany i tal ha sigut l’èxit que en esta edició s’han repartit un total de 1.200 reganyaes esgotant esta vesprada totes les existències. Esta variant de mona no sols té un gran èxit de venda en la celebració de la Pasqua sinó que tots els forns l’elaboren al menys un dia a la setmana.