La UD Alzira paga contra el Formentera (0-1) els esforços de la Copa

0
73

La UD Alzira ha pagat contra la SD Formentera els esforços que ha fet en la Copa Federació per arribar a la final, en perdre per 0-1 el partit disputat a l’estadi municipal de Venècia, últim previst en este terreny de joc perquè en novembre recuperarà el Suñer Picó.

El partit ha estat molt igualat però la falta d’encert dels blaugranes l’ha condemnat a una nova derrota en lliga que deixa el conjunt de Fran Alcoy en llocs de descens. Kaiser estabellà en el pal en el minut 3 una treta des del cantó, però el conjunt illenc era el que aconseguiria l’únic gol de l’encontre en el minut 45 mitjançant Mendi.

Fitxa tècnica

UD Alzira: Adrián; Abraham, Kaiser, Solbes (Carlos Moreno, 66’), Cortijo, Soler, Pitu (Serra, 46’), Lado (Torices, 46’), Zarzo, Álvaro (Ramón López, 46’); i Beceiro (Sergio González, 66’)

SD Formentera: Óscar Santiago; Diego Díaz (De la Mata, 84’), Joel (Marc Grau, 69’), Algisi, Mendi, Escoruela; Mena, Celihueta, Salinas (Iván Alonso, 84’), Ekiza (Nando Quesada, 69’) i Górriz.

Gol: 0-1 m. 45 Mendi