Alzira capital per un dia dels cotxes moderns i clàssics

0
365
Altre dels vehicles que no passarà desapercebut
En primer pla els cotxes moderns i al fons els clàssics en la plaça del Regne

Alzira constituix hui una obligada cita per als amants de l’automòbil davant l’enorme varietat que podran trobar; des dels últims models als més clàssics, agrupats en torn a la Fira de l’Automòbil i la ja tradicional concentració de cotxes clàssics.

Uns i altres molt pròxims uns a altres al voltant de l’avinguda Sants Patrons i la plaça del Regne. Pel que fa a la trobada de cl’assics organtizada pel Club Retromòbil hi han tres exemplars que mai han assistit a esta cita clàssica i que per la seua espectacularitat cridaran l’atenció dels assistents.

La mostra clàssica es pot visitar des de les 12h fins les 14h. Mentre la Fira de l’Automòbil estarà oberta fins les 20 hores d’este diumenge automobolístic per excel.lència a la capital de la comarca. Això sí els més moderns es poden adquirir, però els antics caldrà conformar-se amb fer-los una mirada retro.