La directora general aposta en Alzira pel comerç de proximitat

0
217
La directora general Rosa Ana Seguí amb l’alcalde Diego Gómez mirant la roba d’una expositora

La directora general de Comerç, Rosa Ana Seguí, que ha inaugurat la XII Fira Comercial, de la Tapa i l’Automòbil ha explicitat la seua aposta pel comerç presencial en lloc de les compres per Internet, «Alzira que és capçalera comarcal té un comerç molt variat i potent com es pot comprovar en esta fira on els clients poden trobar tot el que necessiten sens tindr que recòrrer a les xarxes socials».

Per la seua part l’alcalde, Diego Gómez, mostrà el seu suport al comerç de proximitat i convidà als veïns a «eixir al carrer este cap de setmana davant la importància d’esta mostra que compta amb 60 expositors i nombroses activitats».

La seua crida va obtindre anit una ràpida resposta donat que a partir de les 8 de la vesprada l’avda Sants Patrons estava plena de gom a gom i els expositors no donaven coll per atendre als visitants, animats, a més per la presència d’una xaranga.

Hui hi han previst un fum d’activitats des de animació infantil a piano per a xiquets, passant per tallers d’idees de desdejunis i berenars saludables, demostracions culinàries, conferències, taller de sevillanes, batucades i d’altres.

La fira estarà oberta fins el diumenge a les 8 de la vesprada.