Diego Gómez:»Hi ha partit a les eleccions d’Alzira tot i no ser candidat»

0
632
Diego Gómeza visiblement emocionat junt a Alfred Aranda i Vicent Marzà

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha declarat que «hi ha partit» en les pròximes eleccions municipals i que «hi ha gent que voldrà encapçalar la candidatura de Compromís», després d’anunciar este matí en roda de premsa que no es presentarà als comicis municipals de maig de l’any 2023. Contestant així respecte a si tindrà un cost polític per a la seua formació i si perilla el govern progressista en la capital de la Ribera.

Arropat per la síndica de les Corts Valencianes, Papi Robles i pel coordinador polític de Més Compromís, Vicent Marzà, junt als membres de la seua corporació, Gómez s’ha emocionat durant l’anunci realitzat al Muma, acte al que també ha assistit el diputat de Compromís, Ferran Barberà, l’alcalde de Carcaixent Paco Salom i el president del Consorci Ribera i Valldigna Voro Montañana.

La primera autoritat local, que és un gran aficionat de la bicileta, ha comparat les tres voltes que ha pujat a l’emblemàtic cim francés, el Tourmalet, amb les tres legislatures que ha format part de la corporació local, les dos últimes com alcalde. «Dotze anys molt intensos com a membre de la corporació son suficients, els dos anys i mig últims especialment durs«, ha manifestat, en mig d’una gran expectació però tot seguit ha assegurat que «anem a eixir endavant, estarè fins al final de la legislatura perquè Alzira siga un riu de futur».

Al servici del partit

Preguntat si continuarà en política, ho ha «descartat de moment», encara que ha afegit que «estaré al servici del partit». Creu que la seua eixida no tindrà un cost polític per a la coalició valencianista a Alzira, perqueè «hi ha un equip de gent molt compromés que va a continuar treballant, el col.lectiu local té les eines per confeccionar la llista electoral de 2023 per consens. Compromís no té decidit, actualment qui serà el sustitut de Gómez al capdavant de la candidatura, tot i que l’executiva és conscient que «Diego és insustituible i deixarà un buit pràcticament impossible de cobrir«, segons ha manifestat a Riberaexpress el coordinador de l’executiva local Vicent Martinez. Encara que confia en fer «un equip fort i de consens» per a les eleccions del pròxim any.

Per la seua part Marzà ha dedicat nombroses lloances a Diego Gómez, «és un dels alcaldes referents que ha fet un treball ingent per millorar la vida dels ciutadans i que ho ha donat tot durant 12 anys«. El dirigent de Més Compromís ha dit que «en breu revetlarem com serà la candidatura de Compromís en Alzira» i respecte a la possibilitat d’oferir a Gómez un càrrec institucional no ho ha descartat «tot al seu temps» ha assenyalat.

Gómez ha rubricat la seua intervenció en què «s’ha de donar pas a altres militants» i en este aspecte ha recordat que el PSPV-PSOE d’Alzira «ha fet una renovació», al sustituir a Isabel Aguilar per Gemma Alós al front de l’agrupació local i de la llista socialista.

L’alcalde, visiblement emocionat, ha rebut nombrosos abraços i felicitacions per la seua tasca en la presidència del consistori, al finalitzar la roda de premsa.

Riberaexpress