La UD Alzira disputarà la final de la Copa Federació el dia del seu centenari al derrotar al San Roque en els penals

0
647
L’eufòria que reinà al vestidor blaugrana al finalitzar l’històric encontre

L’encontre ha sigut molt emocionant i competit fins l’últim penal

La UD Alzira disputarà la final de la Copa Federació el pròxim 2 de novembre, data en la que complirà 100 anys d’història, al derrotar esta nit al San Roque de Lepe en la tanda de penals (4-3) després de culminar la pròrroga amb empat a 2 gols en el màgic estadi municipal de Venècia..

Els 90 minuts reglamentaris finalitzaren amb emb empat a un gol. S’avançà el conjunt de Huelva en el minut 19 mitjançant Marrufo però igualà en la segona part Lado en el 75 amb un potent xut creuat aprofitant un rebuig de la defensa visitant arran la treta d’un còrner.

El conjunt blaugrana desaprofità un penal a les acaballes del partit, en llançar alt el davanter Beceiro, jugada en la que va ser expulsat el defensa visitant Pedro Inglés. En la pròrroga ha passat de tot; primer és expulsat el lateral esquerre del San Roque al vore la segona groga, David León, després s’avançaren els andalusos en una greu errada de la defensa alzirenya per mig de Gustavo Quezada i en la última jugada de la pròrroga, minut 122, Kaiser anotà l’empat a 2 gols.

En l’emocionant tanda de penals els de Lepe fallaren tres penes màximes, una rebutjada pel pal i les dos altres amb parades de mèrit del guardameta Lluís Andrés. La última parada donà l’oportunitat a Javi Serra per anotar la pena màxima definitiva que val el passaport per a la final i 30.000 euros per a les centenàries arques de la UD Alzira. Amb els crits de «gol, gol gol» de tots els seguidors locals, al ràpid i elèctric extrem de Puçol no li tremolaren les cames i enganyà al guardameta de Lepe provocant el deliri dels espectadors que han tornat a viure una nit màgia al camp de Venècia, molt semblant a la de la victòria contra el Villarubia que suposà el dret per diputar la Copa del Rei.

El nombrós públic assistent celebrà per tot lo alt esta patida i històrica victòria que val una final de la Copa Federació que es disputarà el pròxim 2 de novembre a l’estadi Lluís Suñer Picó contra el conjunt gallec de l’Arenteiro

Fitxa tècnica

ALZIRA: Lluis Andreu; Javi Serra, Káiser, Solbes (Carlos Moreno, 46’), Pitu (Cortijo, 46’); Torices (Lado, 46’); Sergio González, Marenyá (Soler, 96’), Álvaro Gómez (Abraham, 60’), Zarzo (Beceiro, 60’) i Ramón López.

SAN ROQUE DE LEPE: Maidana; Paco Torres (Iván Robles, 63’), Joel (Pedro Inglés, 71’), Antonio López, David León; Marrufo, Misffut, Charaf (Gustavo Quezada, 101’); Jacobo, (Santisteban, 83’), Brian Triviño, (Pablo Haro, 63’) i Álvaro Vázquez (Pablo González, 46’).

ÀRBITRE: Clemente Ortuño, del comité murcià, auxiliat per Carrillo Moreno i Ibáñez Juárez. Expulsà als visitants Pedro Inglés en el minut 88 amb roja directa i David León (70’ i 100’) per doble amonestació. Mostrà la tarjeta groga a Torices, Álvaro Gómez, Ramón López, Abraham i Beceiro per l’Alzira, i als visitants, Brian Triviño, Joel, Pablo Haro, Misffut i Maidana.

GOLS: 0-1, Marrufo (19’). 1-1, Lado (75’). 1-2, Gustavo Quezada (105’). 2-2, Kaiser (122’).