Alzira traslladarà en breu el Jutjat Comarcal de Violència sobre la Dona a un baix de l’avda Sants Patrons

0
700

Alzira obrirà en breu el nou Jutjat de Violència sobre la Dona en un baix de l’avinguda Sants Patrons que, a primers de l’any passat va demanar autorització al ministeri, la conselleria de Justícia davant la gran demanda existent.

Serà un jutjat «d’àmbit comarcal que atendrà les necessitats dels partits judicials d’Alzira i de Carlet», segons ha manifestat a Riberaexpress el degà del Col.legi d’Advocats d’Alzira, Agustín Ferrer.

Este òrgan judicial es troba, actualment, instal.lat en la seu dels jutjats nº1, 2 i 3 de la capital comarcal, però la gran demanda i la necessitat d’ampliar les instal.lacions judicials per la pandèmia ha propiciat que la conselleria llogara un local en la cèntrica avinguda de la ciutat.

La futura seu judicial comptarà, a més, amb una Sala de Vistes «que podrà utilitzar qualsevol dels set jutjats d’Alzira» explica Ferrer que es mostra optimista per la «prompta obertura» donat que només resta instal.lar el mobiliari pertinent.

Així este Jutjat de Violència sobre la Dona es convertirà en el nº 8 d’Alzira, que s’afegix als set ja existents, a la Fiscalia i a l’SMAC, que es concentraran en el futur Palau de Justícia que començarà a construir-se, enguany, en una parcel.la de l’avinguda Lluís Suñer. La capital comarcal compta, també, amb un Punt d’Encontre Familiar, que no serà instal.lat en el palau.