Més de 60 expositors participen en la XII Fira Comercial d’Alzira

0
908
Els expositors en una reunió amb el departament d’IDEA
Imatge de la presentació de la XII edició de la Fira Comercial de la Tapa i de l’Automóbil

 

  • Del 21 al 23 d’octubre a l’avinguda Sants Patrons fins a la plaça del Regne
  • 60 empreses participants, 14 concessionaris i 7 hostalers
  • Es premiarà la millor decoració i la millor tapa

 

La XII edició de la Fira Comercial, de la Tapa i de l’Automòbil d’Alzira, que es celebrarà el pròxim cap de setmana comptarà amb la participació de més de 60 expositors, segon ha anunciat l’alcalde, Diego Gómez durant la seua presentació, a la que també ha assistit el president de l’Associació Empresarial Raül Tudela, la directora d’IDEA, Carmen Herrero, i la representant en el Consell de Comerç Marisa Martinez.

La Fira, que serà inaugurada el pròxim divendres, a les 19 hores pel la directora general de Comerç, s’instal.larà a la Plaça del Regne i a les avingudes Sants Patrons i Hispanitat.

La primera autoritat local ha manifestat que l’objectiu principal d’esta mostra «és ajudar al desenvolupament de l’economia i dels negocis d’Alzira». Per la seua part Herrero considera que «la fira està prou consolidada tot i els dos anys que ha està ausent per la pandèmia». I ha ressaltat les nombroses xerrades i tallers que organitzaran els propis expositors «el que demostra la seua implicació en la Fira». Hi haurà una zona wifi, i s’ha fet més publicitat que mai en els mitjans de comunicació i a més en els trens i estacions de Renfe, incrementant en un 20% el pressupost que enguany arriba als 60.000 euros.

En representació del comerç local ha intervingut Marisa Martinez que ha exposat les diferències entre la venda directa i la online «la nostra és més directa i ràpida, així que esta fira ens vindrà molt bé per recuperar la clientela que teniem abans de la pandèmia».

Mentre Tudela confia en que «Alzira estarà molt animada el pròxim cap de setmana» i a més ha destacat els nombrosos actes dels expositors, així com les activitats que hi hauran al voltant de la mostra que comptarà amb l’elecció de la millor tapa i de la jaima més ben decorada.

S’estima que unes 40.000 persones passegen per la Fira del Comerç, de la Tapa i l’Automòbil. El públic assistent podrà visitar les diferents haimes o casetes del comerç local on també podran participar en les activitats programades pels expositors, animació infantil, música en directe, màster Class de zumba, batucada o radio al carrer.

Per a garantir el millor funcionament la fira comptarà amb vigilància al llarg de tot el cap de setmana, wifi per a expositors, fil musical per tal d’anar anunciant les activitats als diversos espais i enguany s’ha habilitat una zona per a provar els vehicles a la venda.

La fira estarà oberta divendres de 17 a 22 h. Dissabte de 10 a 22h i diumenge de 10 a 20h, tot i que les casetes de la tapa oboriran divendres i dissabte fins les 24 hores.