Prop de 2.000 corredores li guanyen al càncer a Alzira

0
1144

Prop de 2.000 corredors i corredores han participat hui en la novena edició de la Carrera Popular «La Ribera contra el càncer»  en el marc del Dia Mundial contra el Càncer de Mama del pròxim dia 19.

Els participants han recorregut un itinerari urbà de 4 km, amb eixida i arribada a la plaça Major. En la carrera han participat gent de totes les edats abundant les famílies i les colles d’amigues.

Des de 2012, esta carrera és organitzada anualment per l’associació Dones Afectades de Càncer de Mama d’Alzira (DACMA), en col·laboració amb el Departament de Salut de la Ribera, el Club d’Atletisme La Rabosa i l’Ajuntament d’Alzira.

L’objectiu d’esta carrera, que ha transcorregut per un circuit urbà de 4 quilòmetres, és purament benèfic i els seus beneficis es destinaran a la lluita contra la malaltia.

L’eixida de la carrera ha estat donada per l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez; el regidor d’Activitat Esportiva, Fernando Pascual; la facultativa del Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital d’Alzira Rosa Monfort, i la presidenta de DACMA, Mariví Ferragut, els quals també han participat en el recorregut.

Ha sigut tota una festa recuperada després de tres anys a conseqüència de la pandèmia.