La UD Alzira espera a equips com el Villarreal, R. Societat o als dos Atlètics per cobrir el pressupost

0
562

La UD Alzira disputarà la primera eliminatòria de la Copa del Rei, prevista per als dies 12-13 de novembre, al ser, a nivell nacional, un dels quatre semifinalistes de la Copa Federació, tot just coincidint, pràcticament, en el 100 cumpleanys que farà el pròxim dia 2. Encara està en la memòria dels aficionats blaugranes l’emocionant i patida victòria davant el Villarrubia, del passat dimecres en la tanda de penals.

El president del club, Juan Antonio Sanjuán, s’ha mostrat especialment satisfet amb esta classificació per dos motius; «un per la injecció econòmica que pot suposar i altre per la vessant social donat que il.lusiona a molta gent».

Categoria caríssima

I és que la centenària entitat ha de trobar els ingressos suficients per cobrir els 400.000 euros que costa la plantilla, el cos tècnic i la Seguretat Social, principalment. «La categoria (2ª RFEF) és caríssima i els arbitratges ens costen entre 1.800 i 2.000€ i el nostre pressupost està entre els tres o quatre més baixos de la categoria» explica Sanjuán a Riberaexpress.

Precissament la vessant econòmica va impedir que continuara l’equip amater esta temporada «no podiem soportar la seua despesa» advertix el màxim dirigent blaugrana.

La directiva es troba expectant davant el rival que li correspondrà en el sorteig previst per al pròxim 20 d’octubre, data que coincidix amb el 40 aniversari de la pantanada de Tous.

Està garantit un rival de la primera divisió, encara que no estaran en el bombo cap dels quatre conjunts que disputaran la Supercopa; València, Betis, R. Madrid i FC Barcelona. Però, en canvi, sí podrà enfrontar-se a grans equips de la lliga com l’At de Madrid, el Villarreal, la Real Societat o l’Athetic Club de Bilbao, que son els més atractius per a l’aficionat local.

L’eliminatòria, a partit únic, es disputarà al Suñer Picó, el dissabte 12 o diumenge 13 de novembre, tot just una setmana abans del Mundial de futbol, mentre la última jornada de lliga es jugarà entre el 8 i el 10 de novembre.

Sanjuán assegura que el coliseu alzireny, amb capacitat per a 5.000 espectadors, estarà ja a punt, amb la gespa renovada per a eixa data.

Baló d’oxígen

La recaptació, que podria oscil.lar entre els 50.000 i els 100.000 euros, seria, mai millor dit, un autèntic baló d’oxígen per a l’economia blaugrana.

El trascendental i històric encontre coincidirà amb el bon moment de joc de l’equip de Fran Alcoy, que porta tres setmanes seguides jugant diumenge i dimecres, amb la victòria com a denominador comú. Fet que s’ha traduït amb l’excel.lent resposta dels aficionats que han plenat les grades de Venècia davant el Mestalla i el Villarrubia, amb un ambient com feia temps que no es veia a la capital de la Ribera.

Abans del rival coper, la UD s’enfrontarà el pròxim diumenge al Penya Esportiva a Eivissa en lliga, i el dimecres, de nou a Venècia, al San Roque de Lepe en partit de semifinals de la Copa RFEF.

Riberaexpress