Camí Nou d’Alzira nomena a les seues falleres majors Ana Vivas i Elena Casado

0
589

La Falla Camí Nou d’Alzira, amb una gran assistència de fallers i amics, ha celebrat en primer lloc l’Acte d’acomiadament d’Isabel Lasso Martinez, Mar Gimeno Blázquez i Fran Camarena Ferrer com a Representants dels exercicis 2020-2022.

Tot seguit, es va nomenar als nous representants per al pròxim exercici 2023, càrrecs que recauen en la senyoreta Ana Vivas Mazo com a Fallera Major i els xiquets Elena Casado Mazo i Hugo Piera Rodriguez com a Fallera major infantil i President infantil respectivament.

El President Juanjo Vivas i Gimeno va tancar l’Acte amb un discurs emotiu i optimista de cara al pròxim exercici. En acabar, tots els assistents pugueren disfrutar d’una magnifica vetllada que es va prolongar fins la matinada.