Torna Besayúname al Mercat de la Vila per endolçar la vida als alzirenys

0
904

La jove emprenedora d’Alzira, Andrea, després d’uny sabàtic, per maternitat, ha obert de nou la seua atractiva tenda al Mercat de la Vila per tal d’endolçar la vida tant als alzirenys com a la resta de la comarca.

En Besayúname els clients tenen al seu abast, per encàrrec, tartes i galletes personalitzades i postres individuals. Tot amb distintes opcions «sense gluten, lactosa, sucre, ous, vegans i keto». Fins i tot Andrea elabora tartes sense farina ni sucre.

L’artista alzirenya del dolç assegura que «tots els productes son artesanals, sense components químics ni aditius».

Els desdijunis els du a la porta de casa del client que prèviament li ha fet l’encàrrer via whatsapp. A més d’atendre tota classe d’events, cumpleanys, comunions i d’altres.

Besayúname 2.0
Mercat de la Vila
Tel: 605 364 000