Lluís porter de la UD Alzira para tres penals i li dona el bitllet per a la Copa del Rei davant el Villarrubia (8-7)

0
723
L’afició qu ha patit i animat durant dos hores celebrant el primer gol
El joveníssim guardameta Lluís es va agegantar en la porteria amb el suport dels aficionats

Lluís Andreu, guardameta nascut a Castelldefels de 22 anys, que va ser el tercer porter de l’Elx, ha sigut l’heroi de l’eliminatòria de quarts de final de la Copa RFEF, al detindre tres penals en la tanda a la que s’arribà després d’empatar a un gol al final de l’encontre i de la pròrroga disputat a l’estadi municipal de Venècia.

Dels 9 llançaments el conjunt blaugrana anotà 7 mentre el Villarubia CF es quedà en 6, en una tanda més que emocionant en el que els prop de 2.000 aficionats ajudaren lo seu perquè la victòria es quedara a la capital de la Ribera.

Debut somniat del jove guardameta català que ha estat suplent en lliga del porter titular Adrián Fernández. Tampoc oblidarà este encontre el migcampista de tan sols 19 anys Dani Torices, procedent del juvenil de València, que amb sang freda i amb el cor en un puny de tots els espectadors anotava la decissiva pena màxima que servirà per enfrontar-se a un equip de la 1ª divisió en la primera eliminatòria de la Copa del Rei.

S’avançà l’equip de Fran Alcoy en el minut 23 mitjançant Sergio González amb un gran gol. Al descans s’arribà amb este resultat. Però en el minut 85 igualà l’encontre el conjunt manxec, mitjançant, Carlos Garcia, que va dominar en la segona part als riberencs.

En la pròrroga l’Alzira recuperà el domini en el centre del camp però l’únic gol que anotà en este periode ha sigut anulat per fora de joc, sent el tercer que anulava l’àrbitre, Monterrubio Torres, molt protestat pel públic local.

Al final eufòria en Venècia amb molts seguidors que entraren al terreny de joc per felicitar als seus jugadors que es deixaren la pell en la gespa artificial de l’estadi alzireny que vibrà com mai amb el seu equip.

Fitxa tècnica

UD Alzira: Lluis, Cortijo, Kaiser, Soler, Lado (Torices, 105′), Zarzo (Marcos, 61′), Marenyà (Carlos Moreno, 117′), Pitu, Sergio, Javi Serra (Pulpón, 117′) i Ramón.

Cruel final para el Villarrubia en la Copa – Foto: Alberto Beamud (ASOCIACIÓN TVI)

Villarrubia CF: Rafa Pedrero, Rafa García, Hoyuela (Roy, 54′ (César, 73′)), Álex Chico, Samuel Yemoh, Álex Pérez, Álex Díez, Julio Insa (Marañón, 20′), Socorro (Barca, 54′), Javi Feria (Jacinto, 73′) i Carlos García.

Àrbitre: Monterrubio Torres, del coll.egi Aragonés. Amonestà als locals  Pitu, Lado i Marcos, i als visitants a Marañón i Javi Feria.

Gols: 1-0. Min 23. Sergio González. 1-1. Min 85. Carlos García. La UD Alzira guanyà la tanda de penals per 7-6 gràcies als tres paradons del guardameta Lluís Andreu. Mentre Dani Torices transformava el sèptim i definitiu penal.