Més de 50 comerços i sis restaurants promocionen els Premis Literaris d’Alzira

0
247

 

  • Les botigues reben un lot amb material divulgatiu dels PLCA i bosses de paper per als clients
  • Attic, Camí Vell, Ca Tomàs, El Caramelito, Barbor i Urban Lloc oferixen plats inspirats en les obres premiades i llibres de regal per als comensals

 

L’Ajuntament d’Alzira, a través del Serval, ha posat en marxa este migdia la tradicional campanya «Aparadors Literaris», la qual s’emmarca dins de les jornades culturals, que envolten els Premis Literaris Ciutat d’Alzira. Enguany col·laboren en la difusió d’estos premis més de cinquanta comerços de la localitat, que reben els següents materials per a col·locar als seus aparadors:

  • El llibre La prodigiosa història de Vicent Blasco Ibáñez, de Joan F. Mira, editat per Bromera.
  • Un cartell que informa del suport del comerç a la cultura i als PLCA.
  • Un lot de bosses de paper, amb la imatge del cartell, per a repartir entre la clientela.

 

D’altra banda els restaurants que han decidit participar en la campanya  «Menús Literaris»  oferixen  un menú especial, en què els noms dels seus plats s’inspiren en els títols de les obres guanyadores de diferents edicions dels PLCA.

Cada restaurant rebrà el llibre La nostra cuina, d’Emili Piera i Francesc Jarque, editat per Bromera.

Els sis restaurants són: Ca Tomàs, Attic, Barbor, Camí Vell, Urban Lloc i El Caramelito. Podreu trobar plats com «El menú comença», a Ca Tomàs; «La fruita: història íntima d’unes postres corrents», a Attic; «En les sépies perdudes», a Barbor; «Les tonyines i Madame Titaina», a Camí Vell; «El formatge i la carabassa», a Urban Lloc, i «Superbrioix», a El Caramelito. Els menús estaran disponibles del 13 d’octubre a l’11 de novembre. Els clients que tasten un d’estos menús s’emportaran un llibre de la campanya «Llegir en valencià», que cada any organitza la Fundació Bromera per al foment de la lectura. Consulta els menús complets i preus de cada restaurant ací

 

A la pàgina web de l’Ajuntament d’Alzira es troba el programa de les jornades culturals, amb el lema «Llegir és capital», i que tindran lloc del 16 d’octubre a l’11 de novembre, organitzades per l’Ajuntament d’Alzira i Edicions Bromera.

 

El regidor de Cultura, Alfred Aranda, agraix  als restaurants i als nombrosos comerços que han participat en estes dues campanyes de suport i difusió dels PLCA 2022. El certamen compta amb set categories que són tot un referent del nostre àmbit lingüístic. Enguany presenten una edició especial, amb motiu del nomenament d’Alzira Capital Cultural Valenciana 2022 i la commemoració del centenari del naixement de Joan Fuster. Bon profit i bones lectures.