L’episodi de pluges descarrega 315 l/m2 a Alzira, 305 a Gavarda i 258 a la Casella

0
441

Afortunadament este dimarts ha plogut quantitats molt poc significatives a la Ribera, la més significativa ha estat a la Casella amb 9,5 l/m2, Gavarda, amb 5, La Barraca amb 4 l/m2, Alzira amb 2 i Algemesí amb 1 l/m2.

Però l’episodi de pluges que començà el passat dijous ha deixat xifres de rècord en alguns municipis de la Ribera; especialmente a Alzira que ha acumulat 315 l/m2 i a Gavarda, 305 l/m2. També ha sigut mot significativa la precipitació caiguda a la Casella, 258 l/m2, a la Barraca d’Aigües Vives, 212 l/m2 així com a Algemesí i Càrcer amb més de 172 l/m2. Li ha seguit la partida Mulata d’Alzira amb 166 l/m2, Castelló amb 159 l/m2, Massalavés, 124, Sumacàrcer, 119, Albalat de la Ribera 100 l/m2, l’Alcúdia amb 92 i Carlet amb 52 l/m2.

Previsió

Este dimecres l’oratge serà més tranquil i assolellat a la meitat nord, encara amb cel cobert i pluges al sud, que podran ser persistents de matí al sud del golf de València. El vent de gregal bufarà persistent i moderat. Les temperatures canviaran poc respecte a dimarts o pujaran lleugerament.

La tendència és cap a un oratge més estable i assolellat a partir de dijous, i sobretot de divendres, amb temperatures màximes més altes a partir de dijous i nits més fredes.

Riberaexpress / À Punt