La Ctra d’Albalat i dos camins tallats en superar Alzira els 53 l/m2 a les 9 de la nit

0
1559

La pluja torna a catigar el nucli urbà d’Alzira que a les 9 de la nit ja superava els 53 l/m2, una tempesta que ha obligat a tallar la Carretera d’Albalat des de la rotonda de la Toyota, així com els camins dels Pescadors i de Sant Bernabeu.

On més ha plogut fins ara és a l’estació de La Barraca d’Aigües on s’han registrat, fins ara, 72 l/m2. En el cas del nucli urbà de la capital comarcal han caigut 52,5 a l’estació de l’Alquenència i 53,5 a la de l’Ajuntament, mentre la Casella registrava 43 l/m2 i la partida Mulata 50 l/m2. Les previsions anuncien més pluja per a esta nit i demà dimarts.

NFORMACIÓ CAMINS TALLATS 20.00 H
❌Carretera d’Albalat des de la Redona de la Toyota
❌Camí Pescadors
❌Camí de Sant Bernabé