La UD Alzira ix del descens amb la brillant victòria contra el Mestalla

0
258
La tribuna del Venècia plena de gom a gom
Aficionats blaugranes celebrant un dels gols

Quarta victòria consecutiva de la UD Alzira; dos en Copa Federació i dos en lliga, en esta ocasió la víctima ha sigut un gran equip com el València Mestalla a qui ha derrotat esta vesprada a l’estadi municipal de Venècia per 3 gols a 2 que ha registrat una excel.lent entrada. Al descans s’arribà alb l’advantatge del conjunt local d’1 gol a 0.

L’equip de Fran Alcoy ha sigut molt superior al de Miguel Ángel Angulo fins el minut 81 en el que una més que rigorosa expulsió de Marenyà ha permés ficar-se en el partit al filial valencianista. Els de la Ribera jugaren la major part del partit en camp contrari i foren molt més agressius i competitius que el jove rival que s’ha vist desbordat en moltes fases de l’encontre.

En el primer temps la figura local ha estat sens dubte l’extrem Pitu, autor del primer gol en el minut 15, que a més ha dut de cap al seu marcador i a la defensa dels Mestalla que portva quatre partits sense encaixar cap gol.

La segona part ha començat de forma semblant, encaraque més de cara per als blaugranes a partir del minut 56, en el que Marenyà rematava un passe de la mort de Cortijo que es colà fins a la cuina. Al 65 semblava quedar sentenciat l’encontre amb l’esplèndia cabotada de Kàiser a la treta d’un corner.

En el 71 retallà distància Yellu que acabava d’eixir al terreny de joc amb una magnífic gol i deu minuts després arribava la targeta roja per al migcampista Marenyà en una jugada instrascendental al centre del terreny de joc ique provocà la indignicació de la banqueta i l’afició alzirenya.

A partir d’açí els de Angulo dominaren el centre del camp i en el minut 90 en una jugada desgraciada de la defensa arribà el segon gol visitant. Però la contundència de la defensa blaugrana amb el suport del miler d’aficioants feia que l’Alzira continuara amb la bona ratxa de victòries que li han permés eixir de la zona de descens. Ara els tigres del Xúquer ocupen la undècima posició amb 7 punts, a tan sols tres del filial del València CF que es troba en llocs de play off.