El caixer Claudia d’Alzira permet pagar taxes, impostos i multes amb targeta bancària

0
438

Alzira amplia els serveis oferits per Claudia, el caixer automàtic ubicat a la piscina municipal i a la Casa de la Cultura

  • Des d’ara es permet abonar taxes, impostos i multes amb targeta bancària

 

Alzira, 07 d’octubre de 2022._ La ciutadania alzirenya compta des de la passada setmana amb un nou servei automatitzat i descentralitzat a través de Claudia, el dispositiu ubicat a la Casa de la Cultura i a la Piscina Municipal.

 

Recordem que des de la seua instal·lació, estos dispositius permetien al veïnat obtindre sense cues els certificats d’empadronament, personals o familiars, de manera àgil i en un ampli horari. El terminal permet realitzar estes gestions identificant-se amb DNI, targeta d’identificació d’estrangers o passaport. A més, detecta si el document és una còpia.

 

Actualment s’han ampliat els serveis que presten estos dispositius, que ara a més permeten el pagament d’autoliquidacions com les taxes d’ocupació de via pública, permisos d’obres, cursos o tallers de la Casa de la Cultura, etc), pagaments periòdics i liquidacions en voluntària (IBI, IVTM, IIVTNU) i pagaments de multes i rebuts en executiva.

 

Les noves tecnologies de la informació i les comunicacions han fet que es conformen plataformes tecnològiques que afavorixen el canvi de relació entre Administració i la ciutadania.  «La millora en la prestació dels serveis públics demana obrir les possibilitats que oferim al ciutadà i ampliar els serveis i la forma de fer-los-els arribar. A més a més, és una manera de fer accessible l’administració electrònica als usuaris més vulnerables, apropar la tramitació digital de forma senzilla a tota la ciutadania i fer més eficient la tramitació. L’administració ha de posar-se al servei del ciutadà i fer-ho fàcil», assegura la regidora de Modernització, Leticia Piquer.

Els dispositius Claudia estan ubicats a l’entrada de la Casa de la Cultura i a la Piscina municipal i permeten a la ciutadania utilitzar estos servicis des de dos punts diferents de la ciutat, en els horaris d’obertura de les instal·lacions municipals.