Ciutadans reclama l’acta de regidora d’Alzira a Clara Aledón en abandonar el grup municipal

0
376

Ciutadans (Cs) a la Comunitat Valenciana sol·licita a la regidora d’Alzira, Clara Aledón, que entregue la seua acta a l’Ajuntament, en virtut del compromís subscrit amb la formació taronja a través de la Carta Ètica de Cs. Aquesta Carta Ètica exigeix a tots els càrrecs triats sota les sigles de Ciutadans que retornen l’acta en el supòsit d’abandonar el partit.

Aledón ha anunciat hui el seu abandonament del grup municipal de Ciutadans i el seu pas al Grup de no Adscrits.

Des de Cs lamentem aquestes pràctiques dels qui anteposen els seus interessos personals als del projecte, incomplint a més les normes internes del partit.

Per part seua, Ciutadans es compromet a continuar treballant pels interessos d’Alzira. El partit es troba immers en aquests moments en un procés de refundació del qual eixirem reforçats per a continuar ocupant l’espai del centre, tan necessari i útil en la millora dels nostres municipis.