Alzira i Alberic s’aproximen als 200 l/m2

0
659

Les precicipitacions s’han ralentitzat al llarg del matí, però tot i aixó Alberic acumulava a les 14 hores 195 l/m2 i Alzira, a l’estació de l’Ajuntament sumava un total de 190 l/m2. Li ha seguit l’estació de l’Alquenència amb 183 l/m2, La Pobla 164, la Casella, 145 l/m2, Guadassuar, 111, Algemesí i Castelló 116/m2, la partida alzirenya de Mulata, 107 l/m2 i la urbanitació d’Alberic Sant Cristóbal 104 l/m2.

Per davall del centenar de litres cal destacar els 93 de La Barraca, Massalavés i Senyera, els 88 de Càrcer, els 80 l/m2 de l’Alcúdia, els 77 de Sant Joanet, els 59 d’Albalat, els 57 de la Murta i els 52 l/m2 de Sumacàrcer.

Previsions

La matinada de dijous a divendres pot ploure de manera molt abundant al litoral i prelitoral central i també s’esperen tempestes localment fortes a l’extrem sud, bàsicament al Baix Segura i Baix Vinalopó. Al llarg del dia les precipitacions continuaran al centre i nord, amb tendència a afluixar de vesprada. El vent girarà a llevant als litorals de València i Castelló, mentre que al sud continuarà el gregal, amb mar moguda. Les temperatures es mantindran sense grans canvis.

Dissabte continuarà l’oratge insegur, però amb menys precipitacions que divendres. Durant el matí s’esperen ruixats al sud del golf de València i comarques centrals i de vesprada s’activaran tempestes a l’interior central i nord. Les temperatures pujaran lleugerament i el vent bufarà de gregal.

Diumenge persistirà l’ambient insegur, amb intervals de núvols i pluges dèbils a primera hora al sud del golf de València. Novament de vesprada creixeran els núvols en zones de muntanya, que deixaran ruixats i alguna tronada a l’interior sud de Castelló i entre el Comtat, l’Alcoià i el Vinalopó. Les temperatures es mantindran sense grans canvis.

Riberaexpress / À Punt

» alt=»» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />