Alzira dona als alumnes flexibilitat horària este dijous. A les 9h s’han registrat 171 l/m2

0
1840

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha anunciat, al voltant de les 9h del matí que els centres educatius de la ciutat tindran «les portes obertes al llarg del dia» i per tant hi haurà «flexibilitat horària» per a l’entrada dels escolars durant tota la jornada d’este dijous.

Gómezs ha assegurat que fins ara «no hi ha cap problema d’accessibilitat» ni als centres educatius ni a l cituat. D’altra banda «funcionen correctament» el barranc de la Casella que està absorbint sense problemes les aigües pluvials procedents del canal de les Basses. En alguns moments s’han produït xicotetes inundacions al barri de les Basses i a alguns garajos en els moment que més intensa hacaigut la pluja. Cal tindre en compte que entre les 6 i les 7 hores del matí s’han registrat 80 l/m2. A les 9 del matí l’estació meteorológica de l’Ajuntament d’Alzira registrava ja 171 l/m2.