La UD Alzira elimina al Mar Menor i ja està en quarts de final de la Copa RFEF

0
164

La UD Alzira s’ha classificat per als quarts de final de la Copa RFEF al derrotar esta vesprada-nit al Mar Menor de Múrcia per 2 gols a 1 en el camp municipal de Venècia en un brillant encontre del conjunt blaugrana.

Al descans guanyaven els locals per 1 gol a 0 anotat per Pitu en el minut 23, després d’un excel.lent primer temps en el que disposà de varies ocasions per deixar pràcticament sentencia l’encontre.

Però en la segona part reacción el conjunt de San Javier que igualava el marcador en el minut 55 mitjançant Rognny. Reaccionaren els de Fran Alcoy que en el minut 68 feia Marcos el gol que li donaria la victòria i el bitllet per als quarts de final. El conjunt alzireny jugà els últims minuts de l’encontre amb 10 jugadors en ser expulsat de forma rigorosa Solbes en el minut 87.

Tercer triomf de l’Alzira en una setmana que confirma la seua recuperació després d’un dolent inici de temporada en lliga.