Arranca la quinta edició del programa Rutes Mediambientals de la Ribera

0
210

El Consorci de la Ribera llança la quinta edició del programa PARATGES, Rutes Mediambientals de la Ribera, un programa de visites guiades a diversos paratges naturals o zones de gran valor mediambiental de la Ribera de Xúquer.

Mitjançant aquest projecte es pretén potenciar l’atractiu turístic de les zones de gran valor paisatgístic i mediambiental de la comarca, al mateix temps que sensibilitzar i formar la població en el respecte a la natura i fomentar un turisme més sostenible.

El programa consta de 14 dies de ruta (matí) que es realitzaran al llarg de set caps de setmana del 15 d’octubre al 27 de novembre. L’hora d’inici de la ruta serà a les 10:00 h del matí des de la porta de l’ajuntament del municipi i finalitzarà aproximadament a les 13:30.

Enguany, per tal de lluitar contra la inflació, el programa torna a ser gratuït.

És obligatòria la inscripció. Les inscripcions online es podran fer fins el divendres anterior a la ruta, abans de les 12h.

Cal portar alguna cosa de menjar i calçat adequat per a caminar.

web:https://educacioambiental.consorcidelaribera.com/programa-paratges-2022/

Inscripció: https://acortar.link/aT6rGx