Pimera victòria de la UD Alzira en lliga davant l’Ebro (1-2)

0
168
Aficionats alzirenys han disfrutat la primera victòria del seu equip al camp de l’Almozara de Saragossa

El partit va començar amb bon peu per a l’Alzira que va inaugurar el marcador amb un gol d’Álvaro en el minut 18, acabant la primera part amb l’advantatge dels blaugranes.

Després del descans va arribar el gol per a l’equip de Fran Alcoy que va incrementar la seua diferència amb un gol de Zarzo als 68 minuts. Va reduir distàncies l’onze saragossà a través d’un gol d’Andreu Arasa a la vora del final, en el 89, però el temps reglamentari va concloure amb el resultat definitiu de 1-2, que suposa la primera victòria de la UD Alzira en esta lliga i l’eixida dels llocs de descens. La pròxima jornada rebrà al Suñer Picó ni més ni menys que al Mestalla.