Sensacional victòria de l’Alzira FS davant el lider Barça At al Palau

0
209
La comunió seguidros-jugadors continua una temporada més al Palau

El començament del partit va estar protagonitzat per les ocasions que van disposar tots dos conjunts, que van desplegar un ritme frenètic. Nacho Serra va aparéixer després per a evitar el gol del filial blaugrana, en realitzar una gran intervenció. Rubi va avançar a l’Alzira FS en el minut 16, i un minut després Nacho Parreño va signar el segon local. Però va respondre prompte Campàs posant el 2-1 amb el qual el marcador va marxar al descans.

En el minut 29, Nacho Serra va posar terra pel mig en el marcador, fent el tercer dels locals aprofitant l’ausència del guardameta en la porteria visitant, davant l’entusiasme del públic. Malgrat la diferència en el resultat, el Barça Atlètic no va baixar els braços, i en el minut 33 Rubén Sánchez  va retallar distàncies per a deixar-lo tot obert de cara al tram final del xoc. Però la numantina defensa del Family Cash amb el suport de 1.500 espectadors entregats han fet que l’electrònic marca al final la merescuda victòria alzirenys que enels minuts finals disosà de dos ocasions molt clares per sentenciar el marcador.

S’aprecià ben a les clares que el tècnic local Braulio Correal tenia ben estudiat al rival i li tancà tots els corredors cap a la porteria, fins i tot es quedà sense anotar l’estrela del Barça, Toure. Però el que més brillà al Palau d’Esports ha sigut Nacho Serra, autor d’agunes meritòries intervencions i del tercer gol que suposà un triomf molt treballat.

El conjunt de la Ribera suma 6 punts els mateixos que els set perseguidors de l’Àfrica Ceutí lider amb 7 punts. La pròxima s’enfrontarà al Full Energia de Saragossa.