Alzira concentrà anit a prop de 600 esportistes en la Gala del futbol comarcal

0
306
L’ex jugador de l’Alzira FS José Carlos Iñigo va rebre un merescut premi a la seua important trajectòria

Alzira va ser anit l’epicentre futbolístic amb la celebració de la XXIV Gala del Futbol i Futbol Sala de les delegacions de la Ribera i La Safor de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana que va comptar amb el president de la FFCV, Salvador Gomar.

La Sala Rex Natura tornà a ser l’escenari d’una nova edició d’aquest gran esdeveniment al que assistiren prop de 600 esportistes, entrenadors i dirigents i  en el qual s’entregaran els premis i trofeus corresponents a la passada temporada, 2021/2022.

Una data imperdible en el calendari de la campanya en la qual clubs, escoles, jugadors, jugadores, àrbitres, directius i patrocinadors es donen cita, anualment, per a reconéixer als campions de Lliga de les diferents categories de juvenils i aficionats.