Alzira sustituirà els adoquins de Pérez Galdós per asfalt imprés

0
1295

Cinc anys després la inauguració del carrer Pérez Galdós el govern d’Alzira ha decidit sustituir els adoquins instal.lats a la calçada per asfalt imprés per tal d’eliminar els clots que s’han produït des d’aleshores. Cla recordar que fa un parell d’anys ja es realitzaren reparacions en distints trams de la calçada.

La pavimentació serà idèntica a la que va a utilitzar-se al carrer Mossèn Grau, on, estos moments, l’Ajuntament procedix a renovar les xarxes de clavegueram i d’aigua potable. Damunt la llosa de base de formigó es ficarà un paviment d’asfalt imprés donant la impressió que son adoquins.

Els tècnics municipals requeriran, la pròxima setmana, a les empreses que feren els tres trams en els que es va renovar el carrer Benito Pérez Galdós, segons el regidor d’Obres Públiques, Fernando Pascual.

De totes formes sembla que la proximitat de les festes nadalenques endarrerirà la renovació del paviment fins a primers de l’any 2023. «El disseny actual de Pérez Galdós no canviarà» manifesta Pascual al quedar l’asfalt a la mateixa alçada que les voreres. El responsable d’Obres Públiques assegura que els treballs «es faran, per trams o amb prou rapidesa».