José Sacristán al Gran Teatre d’Alzira

0
367

L’excel.lent actor José Sacristán interpretarà el pròxim 16 d’octubre al Gran Teatre d’Alzira l’obra «Señora de rojo sobre fondo gris» en la quefaelpaper d’un pintor, amb molts anys en l’ofici, porta temps sumit en una crisi creativa. Des que va morir de manera imprevista la seua dona, que era tot per a ell, pràcticament no ha pogut tornar a pintar.Estem en l’estiu i tardor de 1975. La filla major de tots dos està en la presó per les seues activitats polítiques, i és en aqueixes dates quan sorgeixen els primers símptomes de la malaltia de la seua mare que la filla viurà des de dins de la presó. És un altre record permanent en la vida del seu pare, que també ara reviu.

Aquesta obra teatral és el relat d’una història d’amor en camí desenfrenat cap a la mort, que ens situa en aquella Espanya amb trets inequívocs, que ens parla de la felicitat i de la seua pèrdua, i que arriba a la intimitat de cada ésser humà, i a la seua emoció, pel camí recte i simple de la veritat.

ABONAMENT DE TEATRE ALZIRA PER A LA TARDOR 2022
(OCTUBRE·NOVEMBRE·DESEMBRE)
Inclou sis espectacles
A la venda des del 29 de setembre: 19.30 h en taquilla i a partir de les
21 h per internet.
preu de 45 euros (32€ reduït)
ESPECTACLES:
SEÑORA DE ROJO SOBRE FONDO GRIS. Amb: José Sacristán.
Diumenge 16 d’octubre de 2022
19 hores
JÚLIA de La Dependent
Divendres 28 d’octubre de 2022
20.30 hores.
DELIRIUM de Teatro del Contrahecho
20.30 hores.
Divendres 4 de novembre de 2022
València Dancing Forward – VDF2022
20.30 hores.
Divendres 18 de novembre de 2022
SPANISH BRASS amb UN PO’ DI FELLINI
20 hores.
Divendres 16 de desembre de 2022
SERENDÍPIA de Suc de Teatre La Tarumba
20.30 hores.
Divendres 23 de desembre de 2022
Una vegada començat l’espectacle no es permetrà l’accés a la
sala.
Les entrades individuals per als 6 espectacles ixen a la venda a partir
de l’11 d’octubre