Carcaixent celebrarà este dijous el Sopar Estellés

0
93

Un any més Carcaixent homenatjarà a Vicent Andrés Estellés gràcies a Carcaixent M’agrada i Acció Cultural del País Valencià. Ambdós entitats han organitzat un Sopar Estellés a la Taverna d’Enric que servirà per recordar el poeta de Burjassot. Es celebrarà el dijous 29 de setembre a les 21.00 h a la Taverna d’Enric, situada al Passeig de Carcaixent.

 

Allí, després d’un sopar amistós, els assistents compartiran la veu poètica d’Estellés amb la lectura dels seus poemes. La potència, la tendresa, la denúncia, la ràbia i la bellesa de la seua poesia es faran presents en este acte, que es celebra any rere any a nombrosos pobles i ciutats d’arreu del País Valencià.

 

Aquesta és la segona activitat de Carcaixent M’agrada en poc de temps, després de l’èxit de la presentació del llibre “Al-azraq, el malson de Jaume I”, que va tenir lloc a l’ermita de Sant Roc de Carcaixent el passat diumenge.