Els pensionistes preparen les mobilitzacions a Alzira i Madrid

0
310

El col.lectiu local Unió per les Pensions es concentrarà el pròxim dissabte 1 d’octubre a la plaça Major d’Alzira en defensa dels salaris, les pensions, la sanitat i els serveis públics. Serà una aperitiu per a la marxa a peu que preparen per al dia 15 a Madrid.

En una roda de premsa celebrada este matí al consistori alzireny els dirigents locals han explicat els objectius d’este mobilitzacions que passen per; aconseguir que la gent prenga consciència de «les nefastes condicions de les pensions i serveis públics».

Els pensionistes alzirenys barallen tres eixos fonamentals; 1) corregir la bretxa salarial de les dones. 2) Revaloritzar salalris i pensions amb «un IPC real acumulat» i 3) Defensa dels serveis públics.

A més han explicat als mitjans de comunicació que «el sistema és sostenible», que reclamen una auditoria per conèixer «on han anat a parar els més de 500.000 milions d’euros que hi havia a la caixa de les pensions».

La marxa a Madrid es farà en 14 etapes a raó d’una vintena de quilòmetres diaris.