Sofoquen l’incendi de Carcaixent originat en un canyar del Barxeta que ha tallat la CV-41

0
709
En roig la zona de canyar cremat junt el barranc de Barxeta

Els veïns de Carcaixent s’han vist sorpresos esta vesprada per una gran fumaguera produïda per un incendi a l’eixida de Carcaixent en direcció a Alzira junt a l’antiga carretera CV-41.

El foc ha començat a les 15 hores al canyar que està al voltant de la zona nord del barranc de Barxeta, més enllà de la Baixada de Balaguer.

S’han mobilitzat diversos mitjans; bombers forestals de la GV, bombers del parc d’Alzira, personal de la Diputació, junt als aeris així com la Policia Local, Protecció Civil, la Guàrdia Civil i agents mediambientals.

A la vista de la força del vent i la proximitat de determinades infraestructures com la carretera CV-41, el ferrocarril i l’estació de bombeig, l’incendi podia ser perillòs, per aixó s’ha tallat la CV-41 per falta de visibilitat durant algun temps.

L’actuació ràpida i coordinada dels mitjans que han actuat, facilitaren el seu control, primer, i la seua extinció cap a les 17:30 hores.

L’incendi, originat per causes desconegudes,l’espectacularitat del fum ha alertat als veïns al produïrse molt a prop del nucli urbà de Carcaixent.