La pluja suspén la processó de retorn de la patrona d’Alzira a la Muntanyeta

0
391
Danses com la dels Negrets son els únics que han pogut participar parcialment en la processó

Al voltant de les 19:45 hores, tot just quan anava a eixir la imatge de la Mare de Déu del Lluch de la parròquia de Santa Caterina ha començat a ploure obligant a suspendre la processó general de retorn al santuari de la Muntanyeta.

L’últim acte que s’ha pogut celebrar ha estat la Missa que començava a les 18:30 hores, presidida pel Vicari General de la Diòcesi, Vicent Fontestad i en la que ha actuat la Coral Polifònica Ciutat d’Alzira.

Així s’han quedat sense desfilar, quan ja començaven a sonar els tambors, la Banda de la Junta de Germandats i Confraries, la Junta de Festes de Partides i Barris, l’Associació de Moros i Cristians, el Gremi de Fusters, les Festes de Sant Antoni Abat, la Junta de Germandats i Confraries, les falleres majors i dames de la Mare de Déu entre altres.

Els únics que han pogut eixir i arribar fins al carrer Reis Catòlics han estat les respectives danses.

Així la imatge ha pujat en vehicle al seu santuari on romandrà fins el pròxim any.