La patrona d’Alzira torna esta nit al santuari de la Muntanyeta

0
449

La Mare de Déu del Lluch, patrona d’Alzira, tornarà esta nit al seu santuari ubicat al cim de la Muntanyeta del Salvador, després de passar una setmana a l’antiga Illa del Xúquer.

Este matí s’ha celebrat la tradicional troballa de la imatge al Parc de les Muralles i tot seguit s’ha passejat per la Vila fins arribar a la Casa Consistorial. La Moreneta, com és coneguda popularment, ha estat acompanyada durant el recorregut per nombrosos fidels i per les danses de la Carxofa, dels Negrets, Arquets, Teixidors, Bolero, així com dels Nanos i Gegants. Els pastorets i les dames de la Verge han oferit a la ciutat la patrona des del balcó municipal.

Poc després de les 7 de la vesprada la patrona alzirenya iniciarà el retorn al santuari  de la Muntanyeta.