Aranda: «Art al Carrer ha superat les previsions més optimistes d’assistència»

0
267
El regidor de Cultura Alfred Aranda durant l’espectacle inaugural del festival

Des de les pasades falles de Sant Josep els carrers i places d’Alzira no havien tornat a registrar els rius de gent que s’han vist este cap de setmana amb la sèptima edició del festival d’Art al Carrer.

I és que la trentena de magnífics espectacles de música, dansa, teatre, circ i literatura han fet que «es superaren les previsions d’assistència més optimistes» segons el regidor de Cultura Alfred Aranda. Qui ha afegit «ha estat soprenent la gran quantitat de gent que assistit a tots els espectacles, sobre tot m’ha xocat la nombrosa presència de públic familiar, de matrimonis joves amb els seus fills menuts». Aranda ha ressaltat, davant Riberaexpress «el bon comportament dels xiquets i xiquetes» i que «no s’haja produït cap incidència».

Els espectacles han respost a les espectatives

D’altra banda el cap de l’àrea municipal de Cultura s’ha mostrat també satisfet perquè «els espectacles han respost a les espectatives que teniem ficats amb ells». La primera actuació del grup La Fam de Vila-real amb el seu espectacle «The Wolves», ja va deixar bocabadats a la nombrosa gent de totes les edats durant el seu recorregut pel seu ingenyi i capacitat d’improvisació. Captivaren als més menuts, especialment, els artistes semblaven els moderns flautistes de Hamelin.

Així mateix va congregar a molta gent les Jornades d’Il.lustració amb una gran concentració d’artistes al carrer Escoles Pies i una recaptació de 750€ per a l’entitat Cepaim.

Aranda ha destacat també el fet que els «bars i restaurants de la ciutat s’hagen beneficiat de l’afluència de gent tant d’Alzira com de la comarca, fent que fora quasi impossible trobar una taula durant els dos dies del festival». is’ha mostrat molt satisfet que alguns dels grups participants «hagen felicitat públicament a l’Ajuntament d’Alzira». El regidor de Cultura ha agraït, especialment «la implicació de tècnics i voluntaris que ha contribuït a que esta sèptima edició haja sigut tan exitosa».

Fins i tot l’oratge, tot i les dolentes previsions meteorològiques, ha facilitat l’assistència de milers de persones a este ja consolidat festival.

Riberaexpress