Un espectacle de teatre de carrer itinerant obri el VII Festival Art al Carrer d’Alzira

0
194
Els artites de La Fam han deixat bocabadada a esta conductora alzirenya

La Plaça Major, i el carrers Pérez Galdós, Reis Catòlics i Hort dels Frares s’han omplit de gent de totes les edats esta vesprada per contemplar «The Wolves» un espectacle de teatre de carrer itinerant amb música en directe que ha obert el VII Fesitval Art al Carrer d’Alzira.

Els quatre artistes virtuosos dels xanquers de la companyia de Vila-real, La Fam, han fet de lesseues entrant als establiments, botant murs i pujant als balcons que han deixat bocabadats a grans i menuts al llarg del recorregut.

Un total de 22 companyies i 31 actuacions portaran, entre hui divendres i demà dissabte, el circ, la dansa, la música, el teatre i la ceràmica a distints carrers i places de la capital de la comarca.