L’empresa Amcor d’Alzira celebra el 100 aniversari

0
466
El conseller d’Economia Rafael Climent i l’alcalde d’Alzira Diego Gómez durant la visita a les instal.lacions

Amb motiu del centenari de l’empresa de l’empresa Flexibles Amcor d’Alzira, successora de Cartonatges Suñer fundada en 1922, hui ha obert les seues portes per a  oferir una visita guiada a les seues instal·lacions per a conéixer bé de prop els seus serveis i el seu procés de producció.

Els directius de l’empresa ha rebut al Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, a l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez; a la regidora de Seguretat, Infraestructures i Urbanisme, Sara Garés; al regidor d’Hisenda, Contractació i Recursos Humans, Albert Furió; al regidor de Comunicació i Festes, Xavi Pérez; a la regidora de Joventut, Cooperació, Modernització i Bon Govern, Leticia Piquer; a les regidores, Marisa Escribá i Clara Aledón; i al regidor, Ricardo Belda.