Miguel A. Viñes d’Alzira presidix la nova Federació de venedors ambulants de la Comunitat

0
504
El president de la Cooperativa de Mercaders de la Ribera Juan Santacreu amb Miguel Ángel Viñes

Esta setmana ha quedat constituïda la Federació d’Associacions de Venda no Sedentària de la Comunitat Valenciana. A l’acte de presentació assistiren un gran nombre de persones. Entre altres autoritats Iván Castañon (Secretari Autonomic de vicepresidencia), Isaura Navarro (Secretaria Autonomicade Salut Publica), Rosa Ana Seguí (Directora General de Comerç, Artesanía i consum), Natxo Costa (Subsecretari de la Conselleria d´Economia Sostenible, sectors productius, comerç i Treball), Jesús Monzo (Alcalde de Catarroja), entre altres.
La federació naix per cobrir les necesitats sorgides a la venda no sedentaria. Com ha destacat Isaura Navarro ¨heu de tindre una veu forta, alta, unida¨. Natxo Costa ha remarcat que el Mercat ambulant es el comerç perfecte per a complementar l’oferta comercial dels pobles.
Després de la presentació, el comerciant d’Alzira, Miguel Ángel Viñes (President de la federació) ha reconegut el gran treball desenvolupat durant la pandemia per algunes entitats i persones.
Sense cap dubte és  l’inici de la reivindicació d’un sector que durant molts anys ha estat a la sombra de les administracions publiques, ajuntaments,, «teniem la necessitat de tindre una veu forta de cara a les institucions», segons ha manifestat el president de la Cooperativa de Mercaders de la Ribera, Juan Santacreu.
Ha partir de hui mes de 5.000 venedors tenen representació gràcies a esta federació d’associacions de venda no sedentària.