Arriba la tardor i la pluja a la Ribera

0
901

A partir de dimecres, l’oratge es farà més inestable. Augmentaran els núvols i de vesprada cauran ruixats i tronades a l’interior central i nord, que a última hora del dia es desplaçaran cap a la costa. Localment, els ruixats seran forts.

Les temperatures es mantindran sense canvis al centre i el sud, i baixaran cap al nord.

Tot sembla indicar que dijous serà un dia gris i amb pluja que pot ser general, i localment a la costa d’intensitat forta i amb tempestes. Començarà a caure al litoral i s’estendrà cap a l’interior. Algunes de les pluges tindran intensitat forta i podran ser localment persistents. Les temperatures baixaran.

Divendres continuarem amb oratge variable i amb precipitacions, i s’iniciarà astronòmicament i oficialment la tardor, la matinada de divendres 23 de setembre a les 3:04 h, i durarà fins al 21 de desembre.