La Fira Gastronòmica de l’Alcúdia es celebra enguany el primer cap de setmana de novembre

0
571
Els dos anys d’ausència a la tradicional cita gastronòmica, a conseqüència de la pandèmia i la revitalització de la Fira després de 25 anys, ha provocat que
els organitzadors hagen traslladat enguany, amb caràcter excepcional, la seua celebració als dies 4,5 i 6 de novembre.
«Havia que revitalitzar-la després de 25 edicions i enguany hem previst modernitzar-la er dins i per fora», segons ha manifestat el seu director Lluís Ribera a Riberaexpress.
Mercat artesà
Per a la 26 edició s’ha canviat d’empresa suministradora de les parades i «hem demanat ajuda professional per a la vessant gastronòmica», afegix Ribera qui ha desvetllat que l’àrea anomenada porrat passarà a ser «un mercat artesà».
Tants canvis feia que «no arribarem a temps a celebrar-la al voltant del 9 d’Octubre» assenyala l’organització del tradicional i exitós event.
Ara bé el que no canviarà serà el seu principal contingut; fruits de la terra, bons productes per a menjar i beure i una excel.lent atenció per als nombrosos visitants de la principal mostra gastronòmica de la Ribera.
D’altra banda també canvia de data el Concurs de Putxero i Postres de Kaki que passarà bé al 24 d’octubre, bé al 7 de novembre.
Lluís Ribera no té cap dubte que per a la 27 edició de l’any 2023 » la fira tornarà a les dades tradicionals, al voltant del 9 d’Octubre».