Gemma Alós sustituix a Isabel Aguilar al capdavant del PSPV d’Alzira

0
1160

Esta vesprada, després d’alguns mesos d’endarreriment l’assemblea del PSPV d’Alzira ha elegit la nova secretària local, Gemma Alós, que sustituix a Isabel Aguilar, després que el candidat del sector oficialista, Adrián Sarria retirara la seua candidatura.

Els militants han aprovat, per unanimitat, l’informe de gestió de l’executiva salient i han triat la nova direcció, composat per 16 membres, que recupera a alguns veterans socialistes locals, com Arturo Gallego, que durà l’àrea administrativa, Juan Santacreu, la secretaria d’Economia i Desenvolupament Local, Adela Magalló la d’Igualtat i José Grau, la secretaria d’Educació. Xelo Montalvá és la nova presdienta, Vicente de la Concepció el secretari d’Organització i Mariló Furió dirigirix l’àrea de Política Municipal. Alós ha recuperat a més a Xavi Fernández i Fernando Gay que s’havien donat de baixa del partit.

La regidora de Sanitat i nova secretària socialista alzirenya ha oferit a Adrián Sarria un lloc en la nova executiva, oferiment que ha declinat, però «té les portes obertes en ser una persona molt vàlida».

Gemma Alós, que formalitzarà este dimats la seua precandidatura a l’alcaldia d’Alzira, no creu que es presente altre candidat o candidata a aspirar la llista del PSPV alzireny a les pròximes eleccions municipals.