Alzira s’ompli de cultura en l’últim trimestre amb una extensa programació

0
215

Alzira dona difusió a la Capitalitat cultural Valenciana amb la campanya de banderoles i cartelleria

  •  

Alzira s’ompli de cultura en l’últim trimestre d’este any tan especial en què som Capital Cultural Valenciana. Els carrers de la nostra ciutat mostren les banderoles amb el logotip oficial de la Generalitat Valenciana i també amb les imatges que justifiquen este segell.

 

Alzira es festa, música, teatre, tradició, art, creativitat o dansa, són les diferents versions de les banderoles i mobiliari urbà que ens acompanyaran en estos últims mesos per a donar suport a la campanya de la capitalitat que encetàrem el passat mes de gener. Esta cartellera, 40 banderoles dobles i 12 mupis, està repartida per diverses zones de la ciutat, principalment en les zones d’accés i en diferents barris.

 

Per a l’últim trimestre de l’any  està prevista una programació extensa  i variada  en la qual cal destacar la setena edició d’Art al carrer  i la sisena de la JIA, (Jornada d’il·lustració Alzira), representacions teatrals, concerts, dansa, exposicions i la 34 edició dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira.

Art al Carrer

Començarem el proper cap de setmana, amb el festival urbà Art al Carrer, que oferix més de 20 espectacles repartits per tota la ciutat i la JIA, ubicada al carrer Escoles Pies, enguany dedicada a la ceràmica.

Este mateix cap de setmana no podem oblidar les festes i tradicions alzirenyes amb els actes a la patrona, la Mare de Déu del Lluch, el concert del Lluch, de la Societat Musical d’Alzira, i la Processoneta del Matí del dia 25 de setembre.

En el mes d’octubre podrem gaudir de les Festes de Moros i Cristians de la Vila, la programació especial del 9 d’Octubre, amb l’esperat concert on participarà el grup local La Fúmiga.

 

“Ha estat un any ple d’activitat per a tots els públics, on el nostre objectiu és deixar empremta i fer una aposta decidida per a garantir l’accés a la cultura” ha explicat el regidor de Cultura, Alfred Aranda.

 

La Conselleria de Cultura va designar Alzira com a capital cultural valenciana el 18 d’octubre de 2021. Juntament amb Alzira, Aielo de Malferit.