La UD Alzira suma el primer punt però mereix més contra l’Espanyol B (1-1)

0
148

A la tercera va la vençuda i ha sigut davant el lider Espanyol B, el que ha suposat el primer punt de la temporada per a una UD Alzira que ha jugat un bon primer temps i una excel.lent segona part en la que va mereixer la victòria en la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Al descans s’arribà amb empat a un gol resultat que seria el definitiu.

S’avançaren els periquitos mitjançant Dacosta en el minut 11 i replicà en el 24 el capità dels blaugranes Kaiser. El segon temps ha sigut clarament dels alumnes de Fran Alcoi que disposaren de les millors ocasions, especialment la que va tindre Lado en el temps afegit al plantar-se tot sol davant el porter local Ángel Ortuño que guanyà el mà a mà.

Fitxa tècnica

Espanyol B: Fortuño; Antoniu Roca (Luca Koleosho, 59′), Recasens, Alejandro Pérez, Gorjón, Kenneth Soler; Dacosta (Óscar Romero, 72′), Mangada, Roger Martínez; Abde i Becerra (Nabil, 72′).

UD Alzira: Fernández; Peleteiro, Solbes, Kaiser, Soler, Cortijo; Marenyà, Moreno (Mokhevishvili, 59′), Javi Serra (Álvaro, 67′), Pitui  Iago Beceiro (Ramón López, 67′).

Gols: 1-0, Dacosta (12′); 1-1, Kaiser (24′).