El Moros i Cristians d’Alzira presenten els càrrecs i el cartell de festes

0
339
L’Associació Moros i Cristians La Vila ha celebrat, esta nit, al Gran Teatre d’Alzira l’acte de presentació de càrrecs on s’ha presentat el cartell de festes; a Na Violant d’Hongria 2022-23, Majo Roman i al Capità 2022, Joan Carles Costa.
L’acte ha finalitzat amb el pregó de Xavier Cantera Chocarro i amb les paraules del president de la Federació de Comparses i Filaes d’Alzira, José Gabriel Piera i del regidor de Comunicació i Festes, Xavi Pérez, amb les quals comencen les festes d’enguany i que tindran el seu colofó el 30 de setembre, 1 i 2 d’octubre.
En representació municipal també han assistit a l’acte l’alcalde, Diego Gómez; la regidora de Turisme i Patrimoni Històric, Isabel Aguilar; el regidor de Cultura, Alfred Aranda;la regidora de Sanitat, Gemma Alós; el regidor José Andrés Hernández, la regidora Luisa Castells i els regidors Enrique Montalvà i Ricardo Belda.