Braulio Correal (Alzira FS): «El play off d’ascens està enguany prou més car»

0
64

L’entrenador del Family Cash Alzira, Braulio Correal, no té cap dubte en que el nivell dels equips de 2ª divisió «ha pujat», que la lliga estarà «molt competida, igualada, dura i divertida per al espectador» i per tant disputar el play off d’ascens a 1ª «estarà esta temporada prou més car».

Ara bé Correal és dels técnics que creuen  que «el treball s’imposa sobre els noms de jugadors» i dels que «afrontem la lliga amb il.lusió, amb mentalitat ambiciosa».

La defensa, l’arma principal

El Family Cash Alzira compta amb «un gran equip humà», que com les tres temporades anteriors, la defensa «ha de ser la nostra arma principal, a més de ser un equip seriòs i disciplinat».

Les noves incorporacions; Carlitos, Gus, Joan Miquel i Álex Naranjo «han assimilat ja la nostra identitat» i Correal es troba molt satisfet de la seua adaptació durant la pretemporada. El brasiler Gustavao és el que li costa una miqueta més que als seus companys, «el procés maduratiu requerix d’uns passos, acaba de complir els 20 anys i procedix d’una lliga amb normes tàctiques prou diferents a les nostres». I afegix «compta amb bons mimbres però cal tindre paciència amb ell».

Responsabiltiat anotadora

Respecte a qui aconseguirà esta temporada els 27 gols anotats per Rafa Ara en l’anterior, Correal considera que «deuen aportar tots un poquet més, perquè la responsabilitat és de tota la plantilla i per tant cada jugador tindrà que aportar el seu granet d’arena». En este aspecte confia prou en Carlitos, tot i jugar d’ala, perquè «serà molt important per a nosaltres en les jugades d’estratègia, a baló parat, penals» com ja ha demostrat les últimes lligues en el Jaén de 1ª.

El Palau fonamental

Braulio ressalta el paper que tindrà de nou el Palau d’Esports, en haver superat ja els 900 socis, xifra rècord; «que el Palau es plene és fonamental perquè portarà en volandes a l’equip, volem que cada partit siga una festa per a l’espectador».

El tècnic alzireny es conscient de la dificultat que tindrà el seu equip per aconseguir una plaça entre les cinc del play off d’ascens a 1ª; «ara ja ens coneixen i ens mirem com a rival a batre». Intentarà fer una bona primera volta per situar-se, prompte, en la part alta de la classificació perquè «la segona volta sempre és més complicada que la primera».

Ara bé advertix que «el primer objectiu nostre ha de ser sumar el més prompte possible els 35 punts que asseguren la permanència, quan abans els aconseguim, abans podrem enllestir altres aspiracions».

Riberaexpress