Fresh People de l’alzireny José Burgos obri oficina en Miami

0
1511

La firma Fresh People del CEO alzireny, José J. Burgos, instal.la a Miami la seua primera oficina fora d’Espanya. Notícia que va acompanyada d’una col.laboració molt especial amb Endeavor Miami.

Així s’ha convertit en partner de referència en la gestió de persones i HR per a tota la comunitat de Endeavor Miami. «Es tracta d’una fita històrica per a nosaltres que asumim amb il.lusió i amb tota la responsabilitat que aixó comporta», segons Burgos.

A finals de setembre tenen previst viatjar a Miami per a consolidar la relació amb els seus primers clients desenvolupant noves aliances amb totes les empreses perque, «no sols volem crèixer si no escalar de forma intel.ligent».

Fresh People ha elegit la internacional ciutat de Florida perquè «és la primera porta per poder entrar en distints mercats i convertir-mos en part d’uns dels ecosistemes més increibles d’star-ups, innovació i inversió en el que creguem que encaixem perfectament».

Els dirigents d’esta startup pretenen canviar la cultural de treball i ajudar a retindre el talent en les empreses tant grans com menudes.