Alzira repararà la pròxima setmana la cornisa del Blasco Ibáñez

0
363

L’Ajuntament d’Alzira iniciarà la pròxima setmana la reparació d’una part de la cornisa que es va precipitar sobre el pati de l’alumnat d’infantil del col.legi públic Blasco Ibáñez d’Alzira.

L’alcalde, Diego Gómez, ha manifestat hui que el consistori s’ha ficat «ràpidament» en contacte amb una emñpresa local de la construcció que ha netejat la zona i «sanejarà els pròxims dies» la zona afectada pel despreniment.

Gómez ha insistit, davant els mitjans de comunicació, en qué «ara no hi ha perill per als alumnes» i ha recordat que les instal.lacions tenen una antiguitat superior als 70 anys.

El Pla Edificant de la conselleria d’Educació, responsable de les instal.lacions educatives, contempla una inversió de 1,5 milions d’euros per a la construcció de noves aules d’infantil.

L’AMPA del centre ha recordat hui el «perill» que haguera suposat la caiguda de la cornisa cas d’haver-se produït durant una jornada lectiva donat que «és el principal punt d’accés» per als alumnes de Primària i per a les famílies que acodixen a arreplegar-los.