Alzira demana a la Generalitat una partida per connectar la CV-41 amb la CV-50

0
262

L’Ajuntament d’Alzira ha demanat, per escrit, a la presidència de la Generalitat i a les conslleries d’Obres Públiques i Hisenda la consignació d’una partida en els pròxims pressupostos autonòmics per tal de poder connectar l’antiga carretera de Carcaixent (CV-41) amb la de Tavernes (CV-50) a l’altura del pont de Xàtiva.

Una nova connexió que permetria ampliar de forma considerable el barranc de la Casella en este coll de botella, abans que les seues aigües desemboquen en el riu Xúquer. A més ha reclamat que donen suport a este projecte a tots els portaveus dels diferent grups parlamentaris de les Corts Valencianes i fins i tot l’alcalde, Diego Gómez ha sol.licitat una entrevista amb la consellera de Transports i Mobilitat, Rebeca Torró, segons ha anunciat hui la primera autoritat local.

D’altra banda Gómez ha anunciat l’inici de la segona fase del canal Interceptor, després d’haver resolt el problema que suposava el pas de la conducció de gas i l’existència de torres d’Iberdrola en el seu recorregut paral.lel al camí dels Pescadors. Resten, prop del 40% de les obres previstes, com dos trams afectats pel gas i la llum i la connexió amb el canal de les Basses en la rotonda de la CV-50. L’alcalde considera que «a finals del mes d’octubre» poden estar finalitzats estos treballs pressupostats en 1,2 milions d’euros, tot i que «actualment ja pot actuar com a tanc de tempesta».