Prop de 7.500 alumnes inicien el curs amb normalitat a Alzira

0
272
L’alcalde Diego Gómez, la regidora d’Educació  i el regidor de Cultura han donat la benvinguda als escolars
  • Enguany s’han hagut d’habilitar dos aules més al Glòria Fuertes i Tirant lo Blanc

                                           

Els centres escolars alzirenys han obert este matí les seues portes amb normalitat. Després de dos cursos marcats per la pandèmia, podem dir que este 2022 destaca per l’important creixement en el nombre de matrícules rebudes per als centres educatius d’Alzira.

 

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez i la regidora d’Educació, Maria Calvo, junt al regidor de Cultura, Alfred Aranda, han visitat hui els centres educatius alzirenys García Lorca, Sants Patrons i IES Murta. “Pràcticament tots els centres educatius i nivells estan plens, tendència que continua del curs 2021-2022 quan ja vam incorporar vora 400 alumnes al llarg del curs” ha matisat l’alcalde.

 

En la visita han mantingut una breu reunió amb l’equip directiu i docent per tal de fer arribar el suport i tractar qualsevol eventualitat que puga ocórrer en este inici de curs. Cal destacar que no ha hagut cap incidència al llarg del matí i que ha transcorregut este primer dia amb normalitat.

 

El que més destaca este curs és el notable increment de les matrícules respecte als anys anteriors, fet que ha ocasionat que s’habilite una nova aula de primer de primària al CEIP Glòria Fuertes i una de quart de Primària al Tirant lo Blanc. En total, el departament d’Educació ha rebut 331 sol·licituds de canvi o nova escolarització des de que van acabar els processos d’escolarització de la Conselleria el passat  mes de juny. Actualment ja s’han gestionat 312 d’estes sol·licituds.

 

La regidora d’Educació, Maria Calvo, ha explicat que enguany l’Ajuntament seguirà oferint gran nombre d’activitats educatives complementàries fora i dins de l’aula que compten amb una bona acollida per part dels centres. “L’any passat vam fer un gran esforç per dotar d’activitats en tots els nivells educatius des de infantil fins a batxillerat i cicles i la idea és continuar amb esta oferta”.

 

Més de 7.400 estudiants entre els centres públics i privats-concertats inicien la seua activitat a Alzira.

  • Infantil de 1r cicle……………….. 257
  • Infantil de 2r cicle……………….. 1.151
  • Primària…………………………….. 2.800
  • Secundària………………………….1.615
  • Batxillerat…………………………..  544
  • FP Bàsica, Mitjà i Superior……. 940
  • CPCEE Carmen Picó…………….105